På Frebacos nya grynblandning Havre och Quinoa, jag tillsatte äpple, russin, tranbär, kanel, kardemumma och mandel.
Gröten blev slät och supergod, förutom tuggmotståndet från frukten och mandeln förstås.
Tillsatte även några hallon, 1 msk linfröolja och åt gröten med risdryck, mår så mkt bättre på den än vanlig mjölk även den laktosfria.
Förutom gröten åt jag ett dinkelknäcke, även kallat Speltbröd från Pyramidbageriet med skinka och paprika.
Och en kopp av mitt nya favorit te, Roibus rabarber.
Gröten blev slät och supergod, förutom tuggmotståndet från frukten och mandeln förstås.
Tillsatte även några hallon, 1 msk linfröolja och åt gröten med risdryck, mår så mkt bättre på den än vanlig mjölk även den laktosfria.
Förutom gröten åt jag ett dinkelknäcke, även kallat Speltbröd från Pyramidbageriet med skinka och paprika.
Och en kopp av mitt nya favorit te, Roibus rabarber.
1 portion
1 dl Frebacos Havre och Quinoa grynblandning
3 dl vatten
1 nypa salt
1 dl sammanlagd valfri frukt, tex. äpple, päron, banan
russin, tranbär
½ tsk kanel
1 krm kardemumma
Blanda alla ingredienser och låt stå över natten.
På morgonen kokar du gröten ca 5 min.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar