Vi åt fondue.
Det blev spännande.
Runt vårt lilla bord,
i köket.
Men vi lyckades ändå äta oss mätta,
även om vi stod och friterade köttet,
om varandra,
och åt varandra,
när vi ändå,
gjorde vårt eget.
Olle, beskådar, strutarna till efterrätten. Dessa fyllde vi med glass.
Här spritas det bondbönor, i flygande fläng.
Bottna ett fat med 1 påse babyspenat
Fördela 1 burk kikärter, 2 dl halverade blå druvor, 2 dl halverade gröna urkärnade oliver, 1 finhackad chili, över spenaten.
Blanda 1 msk linfröolja, 2 msk olivolja, 1 msk Tamari soja sause, frinrivet skal från en citron, 1 msk citronsaft, flingsalt och grovmalen svart peppar.
Ringla dressingen över salladen.
Garnera med bredbladig persilja.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar