Matklubbens Topplista

torsdag, september 04, 2008

Headhunted igen

Jag glömde säga att jag har fått jobb!
Faktiskt är det flera som har ringt och erbjudit mej olika jobb.
Jobb som inte är så självklara, lite luddiga och svåra att bestämma om man vill ha dem.
Men så igår så träffade jag en arbetsgivare och jag fick hela arbetsbilden och då kändes det helt rätt, så efter att ha gått hem och funderat ut vilken lön jag ville ha så bestämde jag mig i morse för att ta det.
Sen vet jag inte om jag vill fortsätta där i framtiden, men jag börjar så smått så får vi se hur det känns om ett par månader.

4 kommentarer:

jenny sa...

men grattis,, så roligt!

Åsa sa...

Tack så mycket.
Jag har inte börjat jobba ännu, men i slutet av veckan ska jag hjälpa till att ställa i ordning kontoret. Så får vi se om jag börjar på måndag till veckan.

Kristina sa...

Gratulerar. Det var roligt och jag hoppas det blir bra. Vad heter företaget och vad skall du göra? Är det i samma bransch som tidigare eller något helt nytt?

Åsa sa...

Tackar!
Det är på mitt förra jobb som nu har bytt ägare, det heter Action People och det blir precis samma arbetsuppgifter som tidigare. Jag känner mej ju ganska less på att jaga personal, men i brist på annat så tar jag det här tills något annat dyker upp.
Det blir till att börja med halvtid, några timmar på kontoret och sedan demo..
Jag har dessutom blivit erbjuden ett säljjobb, där jag ska sälja in vissa varor på ca 100 butiker, så vi får se vad det kan bli, om jag kan kombinera dessa två jobb,eller om det blir för stressigt, det vet jag inte ännu.
Nog finns det jobb,
det är bara svårt att välja.