Matklubbens Topplista

tisdag, april 09, 2013

Vettskrämd!

Det här känns ju inge kul att läsa och hypokondiker som man är, så blir ju saken inte bättre.

Farliga substanser i vanlig tandkräm och schampo. Schampot Elvital för färgat hår och tandkrämen Colgate Total, har jag använt i minst tio-års tid, kanske längre. Är det därför jag tror att jag har besvär med övergångsåldern, men egentligen är det gifterna som har påverkat mig och gett mig en hormonrubbning, nää, så himla läskigt.3 kommentarer:

Carina Deckner sa...

Jag har också läst och inser att ska jag sanera bort det skadliga i badrummet så måste jag göra det under en lång period. Nästa gång något tar slut köper jag något annat....jäkla rapporter!

Åsa sa...

Ja, jäkla rapporter! Men jag tog en närmare titt på både schampo och tandkräm, mitt schmapo heter Elvital och på rapporten ser jag att det står Elseve, men flaskorna ser precis likadana ut. Tandkrämen vi har nu heter Colgate Maxiwhite. Men det är säkert samma skit i allihopa.

Åsa sa...

Jag läste igenom hela listan och mitt schampo finns med Elvital color-resist. Jag visade Åke larmrapporten och han sa att det är bara skrämselpropaganda, Expressen väljer att skriva. Det är så små mängder det rör sig om, annars skulle det inte få säljas. Fast jag vet inte om jag håller med honom.