Matklubbens Topplista

onsdag, januari 14, 2009

Stickcafé

På Schmäck varannan onsdag med början ikväll 18.00.
Jag och Amanda gick dit, men först köpte vi garn på Hemflit, garn till pannlappar som Amanda ska virka.
Det fanns en "kursledare", Ann-Sofie Granbäck, hon gick runt och man fick skriva upp sin mailadress i en "gästbok"så skulle hon skicka info om kommande träffar. Eventuella teman, om vi ska hålla till i någon annan lokal, hon viskade till mig att hon hade en önskan om att kunna få vara på Lottas krog, då hade vi kunnat ta en öl! Tja, varför inte, men då skulle det nog bli mycket mindre stickat och mer pratat, och det är väl inte helt fel det heller.

I alla fall så var hon otroligt pedagogisk i hur man lär ut, så Amanda kom igång med virkningen och hann några varv på sin pannlapp. Tyvärr tog jag inga kort, men det får bli nästa gång, som är den 28/1, har ni möjlighet ni som läser detta, kom dit, fika, handarbeta och umgås.

2 kommentarer:

Ida sa...

haha jag läste ann-sofie garnbäck. det hade ju varit passande! annars låter det mysigt o jag är lite avis över att jag inte kan vara med.

Mami sa...

Haha ja hon var ju slöjdlärare det skulle ju ha varit mycket passande.
Undra om man kunde ta ett sådant namn?

Vi ska försöka locka med Camilla också, och det skulle ju ha varit superkul om du också hade kunnat vara med, men det kanske passar någon gång när du är hemma och hälsar på.