Matklubbens Topplista

onsdag, februari 11, 2009

Vintern fortsätter

I morse när vi vaknade var det -20.
Jag läste i tidningen att snöhuset de har gjort efter Rådhusesplanaden är färdigt och nu ska det ordnas olika arrangemang där, så då tänkte jag att jag skulle ta en sväng förbi och fota för att lägga ut på bloggen, men så fort jag kom ut ångrade jag mig.
Det var så kallt så näsborrarna frös ihop och jag kunde inte andas utan att hosta, så jag slängde mig in i bilen och körde till jobbet och hoppades att jag skulle kunna komma mig loss lite tidigare, men pyttsan, jag fick in så mycket bokningar och flera långa telefonsamtal så jag var kvar till halv sex.
När jag kom ut var det -18. Så fota får bli en annan dag.

Nu är det drygt -18 så morgondagen lär ju också bli kall.
Brrr jag måste nog göra en brasa i öppenspisen och koka te och krypa upp i en fåtölj.

2 kommentarer:

Jenny sa...

erm. här har vi -24. i vindeln (staffan ringde hem) är det -29. så att. det blir att hålla sig inne och vi tog bilen till dagis i morse och idag hade det ju verkligen varit kanon att vädra alla sängkläder och skaka bort lite kvalster.

men jag börjar jobba snart och gruvar mig för närborrarna- jag tycker att det är så obehagglit när de fryser igen.

Moster Åsa sa...

Ja, vilken bra idé att vädra sängkläderna, jag får nog slänga ut dem på balkongen.
Ja visst är det obehagligt med igen frusna näsborrar, men för mig är det nästan värre med andningen, jag kan inte andas djupt det minsta utan att hosta, så jag ser ut som en bandit med snusnäsduk för munnen och näsan när jag går ut, tom bara för att gå till bilen!