Matklubbens Topplista

söndag, oktober 28, 2007

Helgen

Har varit otroligt bra.

Vi började fredagen med att gå på bio, vi såg Musicalen Hairspray, den var väl okey, men efter att ha sett orginalet som gick på Tv torsdag kväll, där musiken var 50-60 tal, blir det något helt annat när det är så mycket sång i en musical, men handlingen var ju den samma.

Sen gick vi hem och åt middag och gjorde en tidig kväll eftersom jag skulle upp tidigt och jobba, brödplock på Coop Forum, jag började 7.00, det var bara synd att brödet inte kom förrän 8.00, så jag städade och frontade i brödhyllorna under tiden. Jag blev klar strax före tio så jag hann precis hem i tid till melodikrysset.

Sedan städade vi lägenheten och gjorde oss i ordning för en stadstur, Åke köpte en höstjacka och ett par skor och jag köpte tre par skor och en parfym, det blev inte Lovely, det blev Midnigth Fantasy, Brittneys nya.

Efter det hälsade vi på Fanny på sjukhuset och hon mådde bara bra och hade kommit igång med sondmatningen, hon fick äta sin sista vanliga måltid igår klockan 17, och det var hennes favoriträtt lasagne på menyn. Sen blir det bara flytande special mat i sonden i fyra veckor, därefter blir det upptrappning med "vanlig" mat under fyra veckor, det blir en stor omställning att inte få tugga. Men eftersom hon kommer att må så mycket bättre kommer det nog att gå bra, bara hon lär sig att inte tänka så mycket på allt som är gott, och hur lätt är det!

Vi ska gå på bio till veckan och se Råttatouille, utan snacks för första gången, det kommer att kännas konstigt för Fanny men det kommer nog att gå bra.Lördag kväll gick vi ut och åt middag tillsammans med Åsa och Jörgen, sedan gick vi på den nya slager baren där Anna Book uppträdde, där dansade vi tills fötter och ben inte orkade längre.På söndag tog vi en rejäl sovmorgon, sedan har vi bara suttit och sett på Tv och druckit te hela dagen.

Ingen av oss orkade laga mat, så vi slog till och köpte pizza, den var så salt och god, mmm.

Snart ska vi skjutsa hem Fanny och Camilla från lasarettet och så kommer Amanda hem ikväll.

Det får bli en tidig kväll för i morgon börjar jag med brödplock 6.00 på Coop, efter det ska jag följa

Amanda till Willys där hon ska börja plocka bröd 6 dagar i veckan 1½ timme varje morgon. Därefter blir det brödplock på Ica Ålidhem, sen blir det kontor där jag ska boka personal för olika uppdrag och så avlsutar jag dagen med brödplock på Coop.

När jag kommer hem blir det ett varmt bad och ryggläge i soffan hela kvällen.

2 kommentarer:

Jenny sa...

ulle-gulle fanny. vi har tänkt så mycket på henne i helgen.

Joanna sa...

men hallå fanny jag visste inte ens att något skulle hända henne i helgen så här har jag gått utan att tänka på henne en endaste sekund.