Matklubbens Topplista

lördag, oktober 13, 2007

Dag 2 i Sthlm


Idag började vi med shopping,

sedan blev det öl på en pub med goda Belgiska ölsorter, och när vi satt där och tittade ut på folkvimlet kommer Maud Bexell och hennes man Arnold och går förbi, jag rusade ut och vi sa i mun på varandra,
-måste vi åka till Stockholm för att kunna träffas!
Nog är världen allt bra liten ändå.

Efter det mötte vi upp flickorna för fördelsedagsfika på Vetekatten, de öppnade presenter och vi åt goda mackor och kakor.

Därefter åkte vi på Chokladfestival, bilderna får tala för sig själv... kanske inte den bästa kvalitén, men den sista bilden på chokladasken, den köpte jag i alla fall. Vi provade även vin och choklad, mycket trevligt.

Vi blev så otroligt mättade av all choklad både av lukterna och av allt smakande så vi var tvungna att åka till hotellrummet och vila en stund för att orka äta middag.

Middagen blev lätt, det blev Tacobar i Kungshallarna.

Jag och Åke promenerade från Ringvägen på Söder, genom Gamla Stan över till City, det tog 3 timmar med några stopp förstås i alla butiker efter vägen, det behövdes minsann en rejäl promenad, med det kaloriintaget och dessutom på bara några timmar.

I morgon kommer flickorna till hotellet och äter frukost med oss, sedan blir det lägenhetsvisning och därefter blir det Sound of Music, det ska bli riktigt roligt, men nu blir det god natt, och jag är fortfarande jättemätt...

Inga kommentarer: