Matklubbens Topplista

måndag, juli 16, 2012

Trädgårdsonsdag

Blev så inspirerad av dig Ida, att se alla avsnitten ett efter ett.

Tur att jag har en koloniträdgård och så småningom ett utekök, där jag kan få utlopp för alla ideer jag får och även tillaga allehanda godsaker.

Jag såg två avsnitt i förmiddags.
Efter lunchen åkte vi ut till lotten och la på odlingsduken på morötterna, drack lite kaffe innan jag började  jobba kvart över två. Måste säga att det var ganska motigt att åka in och jobba, när solen gassade och det var så skönt att ligga där på trädgårdssoffan. Men lagom till jag skulle åka drog molnen ihop och gjorde det mulet. Och timmarna på jobbet gick fort, fort.

Nu har jag kommit hem och nu har jag sett tredje avsnittet, ska även se det fjärde också innan jag kryper i säng. Är ju ledig två dagar, så då kan jag vara uppe lite längre och förhoppningsvis även sova något längre i morgonbitti.

Sov gott alla ni fina.

Puss och kram.

2 kommentarer:

Idapida sa...

Jamen jag kände ju det när jag såg programmet att jag oxå typ vill skaffa mig en liten trädgård plus laga mat ute i det fria. jag tänker bli rik och skaffa ett sommarställe som har massa bekvämligheter fastän det är enkelt på samma gång. Haha!

Åsa sa...

ja, det låter bra. Jag vill också bli rik, så att jag inte behöver jobba så mycket på ålderns höst, så man kan njuta av trädgård, god nyttig egen odlad mat och naturlig motion av grävandet i landen.