Matklubbens Topplista

fredag, februari 04, 2011

Superdag


Äntligen fredag!

Det är något magiskt över just fredagar, även på den tiden när jag jobbade lördagar, så var det som ett skimmer över fredan.

På fredagar har man fler friheter, bland annat
man kan sluta tidigare, utan att någon tycker att det är konstigt
man går på after work
man äter Taco
man får äta lite chips, popcorn eller ostkrokar på fredagar. (Godis är tillåtet först på lördag, fast jag ska ju inte äta godis längre, men lite mörk god kvalitétschoklad blir det ju, kanske även andra dagar under veckan, hehe.)

Så idag är en superbra dag.

Dels för att jag ska träna på IKSU-SPA:))))
köpte träningskort igår och har nu bokat träning varje dag.
Så idag blir det vattenträning och Zumba, iiiih så spännande, att träna i grupp, har ju bara tränat hemma i mitt vardagsrum på egen hand.

Åke kommer hem från en tredagars utbildning i Stockholm, så då blir det fredagsmys med vin och kvällsvickning i soffan och en massa prat om allt han har fått lära sig.

OCH Camilla kommer hem från Kanarieöarna, jippi, så kul det ska bli att få se kort och höra om allt, allt. Men stackars henne vad hon kommer att frysa.

Men nu ska jag slänga ut täcken och kuddar på balkongen, för det är -19 grader idag. Det kommer så klart att bli varmare under dagen och jag ser att den bleka vintersolen är på väg att spricka fram.

Ha en riktig fin och underbar fredag alla ni underbara. Puss

1 kommentar:

Anonym sa...

Härligt med fredagar!