Matklubbens Topplista

lördag, februari 26, 2011

Lunchmacka i repris


Idag blev smörgåstillverkningen något, lungnare, för nu behövde jag inte köra runt hela stan för att hämta ingredienserna, utan nu var det bara att ställa mig i köket och börja bre.

Och så hade jag ju bärhjälp av Åke, det underlättade så sjukt mycket, han bar ner allt till bilen och sen hjälptes vi åt att bära ner allt till butiken.

Mackorna räckte fram till halv två, så efter det bjöd jag på juice och kaffe till klockan två och så städade jag undan så smått under tiden. Då kom Åke och packade in allt i bilen och så gick vi en runda i butiken och jag fyndade sju KOKBÖCKER, förvånade, nähä, kunde väl tro det, hihihi.

Väl hemma åt vi sen lunch, caesar sallad, drack gott te, vatten och wiskey och såg film It´s Complicated , superbra och mysig, jag har faktiskt sett den på bio, men det var ett tag sedan, så det var kul att se den igen.

Nu ska vi gå på Lottas och dricka lite öl, längtar så efter en god Belgisk öl, så det blir nog en Corsendonk ljus till att börja med och så blir det nog en Westmalle som avslutning, där emellan har jag inte bestämt mig för om jag ska dricka en Kwak eller en Trippel Karmeliet, men det bestämmer jag mig för när jag är där.

Och så ska jag äta löjromstapas, men jag ska försöka att låta bli tunnbrödet, men det kommer nog att slinka ner en bit i alla fall, det är ju av fullkorn och hårt och packat så det är ju inte lika illa som bröd bakat med siktat vetemjöl.


Ha en fortsatt fin lördag kväll. Puss och kram.
Ät popcorn, helst hempoppade i kokosolja och med havssalt om du är sugen på snacks.

2 kommentarer:

Englawind sa...

Halkade in på ett bananskal. Mycket fin blogg du har.
Hälsningar Englawind

Åsa sa...

Va trevligt, tack söta du :)