Matklubbens Topplista

torsdag, mars 06, 2008

Vår kommande gata i sta´n

Jag längtar så mycket att få flytta hit, så jag tar en promenad så ofta jag bara kan, förbi dessa solgula hus, bara för att se att de står kvar, och så tittar jag upp mot vår lägenhet och drömmer om hur det kommer att bli när vi bor där.

Idag så lyste en av golvlamporna i vardagsrummet, och persiennerna var neddragna i sovrummet...hm, just ja, säljarna skulle ju komma hem i veckan för att packa, och sen går flyttlasset ner till Skåne, för deras del.

Det känns konstigt att de är här nu, eftersom lägenheten har varit tom sedan långt innan jul.

Men vi har ju inte tillträde förrän 15 april, så det är bara att stå ut tills dess.

Vi ska försöka få tillgång till förråden redan nu och börja flytta så mycket som möjligt, så blir det lite pö om pö, just nu känns det övermäktigt, att flytta allt från förrådet och allt annat som vi har en uppsjö av. Mest för att man är så sliten av jobbet och sjukdomarna i familjen.

Det blir stor sortering bland böcker, filmer, spel, kläder, sänglinne, handdukar, skor, porslin, glas, tidningar, gardiner, dukar ja allt i stort sett, vi får se hur mycket Amanda vill ha av alla våra saker, hon har ju en bestämd åsikt om hur stilen ska vara i hennes kommande hem, och det överensstämmer inte alltid med de saker som vi har.

Så det blir väl att sätta ut en annons på blocket.

(PS. kolla så mycket snö vi har nu, jättefint.)

3 kommentarer:

Ida sa...

Oooh så mysigt det ser ut. Längtar till er...o till Umeå.

Åsa sa...

Visst ser det mysigt ut, då skulle du se insidan! Du kommer att älska denna lägenhet, precis som jag.

Åsa sa...

Jag glömde säga att vi längtar också efter dig,

och snart så kommer du ju!