Matklubbens Topplista

söndag, mars 09, 2008

Så här kommer dagen och veckan att se ut

Idag ska jag packa jättemycket, sånt som vi inte använder.

Amanda har börjat sortera sina saker och packat det som ska vara i förråd och det som hon ska ha i lägenheten.

Så lillrummet kommer att förvandlas till en lagerlokal med massor av kartonger, tills vi får tillgång till våra förråd i de nya lägenheterna.

Sen ska jag åka och handla ingredienser till mina uppdrag till veckan. Biblioteket har en kokboksvecka, så jag ska för Norrmejeriers räkning bjuda på något lokalproducerat och i samråd med alla inblandade parter bestämde vi att vi skulle ha Västerbotten som tema.
Och recept ur Guldkorn, så det blir Västerbottensost i olika varianter med tunnbröd bakat i Umeå, Fruktsallad med Tukisk youghurt och flytande honung.

Veckan blir stressig för på måndag åker jag och VD:n till Linköping för ett möte med ett demobolag som vi försöker att samarbeta med, där de dikterar alla villkor, vilket vi måste ta tag i och hitta ett samarbete som gagnar oss båda, på lika villkor, annars får det va!

Jag skulle vilja stanna och vara med Ida inför och efter hennes op, men det går nog inte eftersom jag har mina uppdrag för Norrmejerier inbokat på tisdag. Det är svårt att lägga över det på någon annan. Eftersom det som ska bjudas på måste tillagas och det måste göras på tisdag förmiddag, för måndag är jag ju borta hela dagen och göra allt idag, söndag är för tidigt.
SKIT!
Att allt ska komma samma vecka.

Tisdag, Biblioteket, på förmiddan ska jag laga till det som ska bjudas, kopiera recept. Kl 13 på bibblan och bjuda.

Onsdag, till Stockholm med VD:n, möte med ett företag som vi ska försöka skriva kontrakt med. Tar hela dagen, hade hoppats hinna träffa Ida, men vi får väl se hur mycket tid allt tar.

Torsdag, blir en kontorsdag. Hela dagen kommer väl att gå åt till att installera mig i mitt nya kontor. Tänker sätta min egen prägel på rummet denna gång, nu när vi får ett packrum också där vi kan ha allt som rör demonstrationerna, då blir det mindre rörigt på våra kontor. Vi får en bättre överblick över vad vi har och när det kommer att behöva köpas in mer.

Fredag ännu en biblioteksdag med samma upplägg men på Ersboda.

Nu ställs det stora krav på de som är på kontoret, så att allt som ska göras blir gjort, men vi får hålla kontakt per telefon under hela veckan.

2 kommentarer:

Ida sa...

Åh mami vad snälligt av dig att tänka på mig men ärligt talat så känns det skönt att vara ensam. Jag tror inte jag kommer orka med att någon är här som jag då känner att jag måste prata med. O Sofia kommer nog leverera sushi till mig så då ska jag bara vila o se film hade jag tänkt. Men jag vill väldigt gärna träffas på torsdag.

Åsa sa...

Å så bra, då behöver jag inte oroa mig så mycket för att jag inte kan vara där och stötta, jag vet hur det är, själv har jag alltid velat vara ifred när jag har genomgått någon operation eller varit sjuk.

Man är så trött och orkar inte med någon annan än sig själv.

Men vi får se hur det blir på torsdag.