Matklubbens Topplista

torsdag, juni 04, 2009

Maten

Kyckling, cooked in hunting style.
Kycklingen var otroligt mör, men tillbehören var väl si så där.
Spenaten smakade ost och det var tur för jag gillar verkligen inte spenat, potatisbullen smakade ingenting och det svartmelerade vikta parmesanseglet som dekoration smakde inget heller.
Detta var ett undantag att det ingick både grönsaker och potatis.I de flesta fall fick du in köttbiten, kycklingen eller fisken helt utan tillbehör.
Det kan ju vara bra att få välja exakt vilka tillbehör man vill ha, skippa pom fritten och bara äta grönsaker. Men i slut ändan blir det otroligt dyrt, köttbiten kostade 50 euro per kilo och du fick inte beställa mindre än 250 g, sen kostade alla tillbehör mellan 3-5 euro per assitte, fort var man uppe i 3-400 kr per pers. + Drycken, öl kostade som i Sverige och cola och fantade kostade mellan 3-6 euro, hutlöst. Vinet låg i prisklass som i Sverige.
En enkel sallad med tomater, lite tonfisk och några blad basilika kostade 8 euro.

Lasagne, inte så krämig som jag vill ha den, väldigt lite bechamelsås och kycklinglever i köttfärsfyllningen, som blev som hårda små klumpar.
Men smaken var ändå ganska god men inget märkvärdigt, jag gör faktiskt godare.


Denna pizzan höll nästan måttet...

Caprese, solvarma milda bifftomater, tjocka skivor mozarella, god olivolja, balsamicovinäger och basilika, blev Amandas favorit lunch, kostade mellan 6-8 euro, helt klart värt och man blev behagligt mätt, med lite bröd till.

Inga kommentarer: