Var jag ofta ute och sökte inspiration på Recepthjälpen
Men nu har jag hittat Recept helt perfekt för mig, här hittar jag inspiration till förrätter, huvudrätter och desserter och hela menyer. Sen kan man prenumerera på dagens recept.
Rulad av spenat, mozzarella och oliver med champinjonkräm 4 pers
200 g gröna oliver
4 plattor smördeg
2 p äkta mozzarella
1 påse färsk spenat
150 6 champinjon
1 dl rödvin
1 tsk citron
100 g crème fraiche 38%
1 msk dijonsenap
Tillagning:
Kärna ur oliverna och skär dem i skivor. Kavla ut smördegen till en fyrkant på 15x15 cm. Lägg mozzarella och spenat på halva degen. Oliverna läggs över hela degen. Rulla försiktigt ihop det hela till en korv och baka den i en uppvärmd ugn i 180°C, 25 minuter. -Svamparna kokas i rödvin tills vinet är helt absorberat. När svamparna är kalla, mixas de i en mixer. Tillsätt crème fraiche, citronsaft och senap. Dela varje rulad i tre delar, och servera tillsammans med champinjonkrämen.
Men nu har jag hittat Recept helt perfekt för mig, här hittar jag inspiration till förrätter, huvudrätter och desserter och hela menyer. Sen kan man prenumerera på dagens recept.
Rulad av spenat, mozzarella och oliver med champinjonkräm 4 pers
200 g gröna oliver
4 plattor smördeg
2 p äkta mozzarella
1 påse färsk spenat
150 6 champinjon
1 dl rödvin
1 tsk citron
100 g crème fraiche 38%
1 msk dijonsenap
Tillagning:
Kärna ur oliverna och skär dem i skivor. Kavla ut smördegen till en fyrkant på 15x15 cm. Lägg mozzarella och spenat på halva degen. Oliverna läggs över hela degen. Rulla försiktigt ihop det hela till en korv och baka den i en uppvärmd ugn i 180°C, 25 minuter. -Svamparna kokas i rödvin tills vinet är helt absorberat. När svamparna är kalla, mixas de i en mixer. Tillsätt crème fraiche, citronsaft och senap. Dela varje rulad i tre delar, och servera tillsammans med champinjonkrämen.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar