Matklubbens Topplista

onsdag, november 12, 2008

Arvidsjaur, lappstan och en glad mamma

3 kommentarer:

Ida sa...

åh mormor. hon ser faktiskt lite gammal ut där. jag har som alltid tyckt att hon sett likadan ut från det jag var liten till för några år sen. ja när vi hälsade på henne på sjukhuset i, var det piteå? då såg hon ut som en liten fågel.


kan inte låta bli. ordverifiering: guluv
en fågel :P

Åsa sa...

Det här kortet tog jag första dagen när vi var där i sommar, då var hon så tunn och svag. Hon hade ju inte haft någon aptit under en längre tid, så hon hade tappat många kilon. Men bara efter några dagar, då jag hade fyllt lägenheten med goda dofter från matlagning och bak, så vände det och hon var hungrig mest hela tiden.
Gullig ordverifiering. Min var franic.

Jenny sa...

aptiten hade väl med tjocktarmsinflammationen att göra, vilken i sin tur var en följdsjukdom av polymyalgin? jag har dåligt samvete för att jag inte följt med alla svängar i hennes hälsa... på bilden: visst är det lite jakob som kikar ner på bordet?

och visst ser hon gammal ut men hon var ju gammal. men jag minns henne inte heller som gammal, precis som ida. jag minns henne som hon var ungefär när morfar dog, dvs drygt femti.

jag kan bara hoppas att mitt tålamod kommer att utvecklas när jag blir äldre så att jag kan göra allt det hon gjorde för oss, jag orkar inte riktigt göra det för mina barn men jag tänkte att när jag småbarnsvilat några år... jag har en förebild i alla fall, den bästa!

peedos är min ordverifiering??