Matklubbens Topplista

måndag, juli 26, 2010

Äntligen Rosendahls trädgård

Vi bestämde oss att efter frukosten idag skulle vi ta en långpromenad från hotellet ut till Rosendahls trädgård, en promenad som tog ungefär en timme enkel väg.

Det fannas en väldigt fin butik, se bara.
Det mesta var utblommat eller övervuxet, se bara på denna apotekareros. Doften skulle ha varit bedövande om den hade varit i full blom.
Sen promenerade vi tillbaka men tog en avstickare till Nybroviken för en fika. En latte och biskvie, satt fint.

Sen valde vi att fortsätta promenaden till Söder och den engelska butiken, för att köpa Butterkist Toffee Popcorn, lovely.


När vi väl var på vårt älskade söder så åt vi en sen lunch på restaurang Axela.
Jag åt jättegod lax med vispat vitlökssmör, frasiga goda pommes och jättegoda vaxbönor.
Vi valde att ta tunnelbanan tillbaka till hotellet, för vi blev väldigt trötta och slöa efter både den långa promenaden och maten.
Nu har vi duschat och sitter i sängen för att ladda för en middag på stan. Men den får bli lätt för jag är fortfarande mätt efter den lunchen.


3 kommentarer:

Jevalia.blogg.se sa...

Hej hittade din blogg idag då jag sökte iso menyer och undrar om dina recept e gi eller iso? Ett nytt ämne för mej /pella

Anna-Clara A sa...

Gulliga svägerska!

Åsa sa...

Hej Pella, kul att du hittade hit.
Jag försöker att äta efter Gi metoden så mkt som möjligt, men ibland så tröttnar jag och måste prova något annat. Just så blev det när jag provade Iso. De recept jag lägger ut är nog mest Gi. Den största skillnaden mellan dessa är väl att Iso dietens proteinintag kan lika gärna vara från en mjölkprodukt som keso, ost och liknande. Vid Gi äter man mer kött, kyckling och framför allt fisk, vilket jag föredrar.
Det man ska tänka på i båda fallen är att man ska äta långsamma kolhydrater som växer ovangjord.
Lycka till.

Anna-Clara, min gulliga svägerska, vad du är gullig. Kram :)))