Matklubbens Topplista

lördag, september 29, 2007

Ingen rast och ingen ro

Idag lördag har vi flyttat alla kontorsmöbler och datorer och lampor och papper och pärmar och skrivare och microvågsugnar och en massa annat som hör ett kontor till, till ett annat kontor på Ersboda.

Vårt förra kontor var dels, förlitet, dels för mögligt.

Det visste ingen om när kontraktet skrevs och dessutom skrevs kontraktet på tre år, det är lång tid när man inte mår bra, så nu när tiden var ute var det läge att byta kontor.

Alla har haft olika känningar av möglet, men de flesta har klagat på huvudvärk, trötthet, hosta, rinnande ögon och hela allmäntillståndet påverkat.

Så nu håller vi tummarna för att det ska bli bättre i de nya lokalerna.

Jag och Linn har inrett vårt kontorsrum med skrivborden mittemot varandra och en liten sitthörna med lila stolar och ett litet glasbord emellan, där vi kan sitta på morgon och dricka te och gå igenom dagens agenda.

Våra kunder kan också sitta där och konversera med oss, över en kopp.

Vi har fått fondväggar målade i en varmt vinröd färg med namn "kärlek" så nu kommer hela kontoret att präglas av denna värme!

Jag har fått äran att välja gardiner, så till veckan ska jag bege mig till någon lämplig tygaffär och välja och vraka.

Vi ska även införskaffa massor med växter som förhöjer trivseln.

Nu ska jag inreda min del av kontoret så att man ser att det är min plats jag sitter på, fastän en del tycker att det är fjantigt med kort på familjen, så tänker jag ändå ha det.

Jag ska också skaffa ljuslyktor med värmeljus och till jul ska vårat kontor vara julpyntat till bredden.

Jag riktigt längtar till på måndag.

2 kommentarer:

Ida sa...

Gud vad härligt mamma! Det är ju så viktigt att man arbetar, bor o lever i miljöer som man trivs i. Sen tycker jag personligen att det är tokroligt att vara en fjant, kör på m kort o annat som du tycker är fint!

Åsa sa...

Tack för de värmande orden älskade barn. Du om någon kommer att pryda mitt skrivbord med ett foto i glittrande guldram.