Alla matlagnings intresserade
Torsdagar drar han igång igen
Kl 19.00 på TV4+
Jag pratar om
PER MORBERG
Han lagar rejäl mat, med passion, med inlevelse, med brutalitet och helt utan krusiduller.
Hans måtto är "Det tar lite tid, men det är inte svårt".
Tänk att ha detta kök och dessa råvaror som han har tillgång till, och kanske framför allt tiden.
ÅÅ vad jag skulle tillbringa mycket tid i mitt kök då, för nu för tiden blir det ingen tid alls.
Men ikväll ska jag drömma mig in i Pers kök,
jag riktigt känner dofterna och atmosfären redan...
2 kommentarer:
Jajjemen, Nu ska vi bänka oss ikväll med chirre, lärre & dirre så att vi kan se den underbara Per Moberg laga till en god "Råttatouille" !!! :)
Kan inte vänta innan jag får läsa om Din uppenbarelse efter herr Mobergs ångkokta broccoli´s!!!!
Fuck it ... No Pelle Moberg!!
What to do?! Hmf, aja det vat juh iallafall skönt & gott med lite maltisk 12årig scotish "wirre"!!
Bt then we are waiting for next week and the Pelle Moberg show!
Over & out from room 447 in what we call "glada Hudik" !!
Skicka en kommentar