Matklubbens Topplista

fredag, maj 30, 2008

Vilken känsla

Ryktet kom snabbt till Sverige att en pojke i USA hade utsatt sig för en mycket farlig insats och vunnit ett pris, som gjorde att familjen blev ekonomiskt oberoende.
Han blåste upp special ballonger i glada färger, som förökade sig genom delning och bildade en formation av två trappor med en stol emellan.
Pojken klättrade upp för den ena trappan, en mycket farlig klättring, ju högre upp han kom, desto närmare döden han kom, om han ramlade ner innan hann nått målet, stolen.
Men han klarade hela vägen.
När han väl satt i stolen skar han av de båda trapporna på var sin sida som tjänstgjorde som länkar ner till marken, därefter började den fantastiska resan ner till marken, som man som åskådare fick följa som om man åkte med själv!
Ömsom gick det fort och ömsom dalade man som en fjäder, mot slutet gick det hisnande fort, men själva landningen blev mjuk, för vi satt ju på ballonger, vilken underbar känsla.

Fanny och Camilla ville absolut komma åt dessa ballonger och bli först i Sverige med att lyckas och bli ekonomiskt oberoende.
Ballongerna beställdes från USA.
De var inte lätta att blåsa upp så att man fick denna specifika delning.
Fanny blåste tills hon blev blå men ballongerna blev inte tillräckligt fyllda ändå. Men Camilla var så bestämd att detta skulle de minsann lyckas med, så hon tog i allt vad hon kunde och tro det eller ej men hon fick in rätt mängd luft som behövdes.
Det var så snyggt när ballongerna började stiga i skyn i alla regnbågens färger och det ploppade och sprakade när ballongerna bara blev fler och fler.
Men det blev något fel, för det blev bara en trappa upp till stolen vilket resulterade i att det hela inte blev lika stabilt.
Fanny började sin klättring upp på den rangliga trappan, hon kom till fjärde trappsteget så föll hon,
vi höll andan,
hon slog sig inte,
upp igen,
nu nådde hon sjunde trappsteget innan hon föll,
vi börjar inse hur farligt det hela var och att ju högre upp hon kom destovärre skulle fallen bli.
Detta var ju helt idiotiskt och hon fick avbryta klättringen.
Sen stack vi hål på ballongerna.

Men hur i hela fridens tider kan man drömma så här.
Jag kan ta fram känslan jag hade i drömmen när vi åkte ner från himlen i den stolen. En mycket skön känsla.
Jag drömmer ofta drömmar där jag känner lukter, smaker och riktiga känslor som beröringar osv.

Jag behöver en drömtydare som kan ge mig ett svar.

1 kommentar:

Ida sa...

hahahahahah.....shit mamma..den drömmen var inte att leka med!