Matklubbens Topplista

onsdag, december 05, 2007

Tisdag 4/12

Idag har vi stått jag och Karin på Arlanda, terminal 4 och samlat in namnuppgifter på folk som är intresserade av att få bli uppringda för att få ett specialerbjudande om en visningsresa till Åre.

Dessutom är de med i en tävling om en gratis vecka, värd 21000, för den bästa slogan som ges.

Första timmen gick superbra, då fick vi in 20 st och vi hoppade jämfota av glädje och tänkte att i den takten så skulle vi få in åtminstone 150 namn under hela dagen.

Men det gick inte så bra som vi trodde för efter bara några timmar så började kundströmmen att sina, för att efter klockan tolv visa sig vara i princip helt folktomt i terminalen.

Vi turades om att ta rast, det var skönt att bara gå ifrån fem, tie minuter, äta en apelsin, få lite energi för att sen kunna ge allt igen.

Lunchen åt jag i Sky city på Alfredos, eller vad det nu hette, jätte god marinerad majskyckling filé med julienne grönsaker, minimajs, paprika och tomater och en god sås, typ tandoori.

Hela eftermiddagen blev otroligt seg och när klockan började lida mot sitt slut uppträdde människorna trötta, hungriga och faktiskt ganska otrevliga.

Men vi fick in drygt 80 namn i alla fall, det får vi nog vara nöjd med, vi kanske hade satt för högt mål från början.

Så det kändes skönt att åka till hotellet, äta god middag, Fläskfilé medaljonger med pikantsås, pressad potatis och jätte goda grönsaker, duscha och sedan krypa ner i sängen och se Fyra bröllop och en begravning.

Och det bästa, vara ledig hela onsda´n.

Inga kommentarer: