Matklubbens Topplista

tisdag, februari 16, 2010

Ödets nyck


I förra veckan skulle jag ha varit här på vinterkonferens med jobbet.

Men natten mot söndagen, blev jag sjuk, tarmficksinflammation.
Dessutom blev jag dunderförkyld.

Det var verkligen synd att jag inte kom iväg, både för att få prata igenom min framtid på detta företag och sen hela upplevelsen på spahotellet.

Programmet var inte dåligt, allt från japanska morgonbad, do in, Qigong till sake och grönt te provningar.

Och maten, att jag missade den är nog det värsta. I anslutning till restaurangen har de ett riktigt sushiband, dvs ett Kaiten-Zushi. Där beställer man sushi som i Japan. Mitt i rummet står en av deras kockar och tillagar sushi. Vartefter bitarna blir klara placeras de ut på bandet som löper runt bordet framför gästerna. Man väljer de bitar man tycker ser spännande ut.

När jag och Åke var i New York, åt vi nåt liknande och det var så gott.

Nåväl, allt har ju en mening, men just nu ser jag den inte.

2 kommentarer:

Kristina sa...

Verkligen förargligt, och du hade visst tänkt hälsa på Joanna och Jon också? Hur går det med dina planer? Trodde ju att vi skulle ses i Flurkis men ni hade ju en annan födelsedag. Tänk att hon är så pigg! Och så roligt att fira med hela släkten. Jag försöker få Johnny att komma igång med sina planer för 60-årsdagen men han är inte så peppad för det just nu.

Åsa sa...

Ja, fatta så arg och ledsen jag var när jag vaknade på natten och förstod att jag inte skulle kunna åka.
Vi planerar en resa ner till Valborg och då hoppas jag verkligen att allt blir som vi har tänkt oss.
Jag är färdig med kursen, men absolut inte beredd att starta något eget. Det börjar en fortsättningskurs på 6 månader, heltid och lärarledd nu i februari, men jag kom inte med,så jag jobbar vidare får vi se vad som händer längre fram.