Matklubbens Topplista

måndag, juni 02, 2008

Tänk

Att det alltid ska bli så stressigt i sista minuten.
Det har varit i det närmaste kaos på jobbet idag, jag har suttit med faktureringsunderlag hela dagen och gått igenom alla bokningar och matchat dem mot de som är inlagda och återrapporterade och det misstämde en hel del som skulle ha varit fakturerat för en månad sedan.
Vi hade morgonmöte som tog halva förmiddan och det värsta av allt var att killen som sköter pappersjobbet på callcenter sa upp sig med omedelbar verkan.
Så nu måste två ur vår personal hjälpa till där och så åker jag på semester,ja jag säger då de, stackars M som blir själv med allt.
Jag jobbade över en timme, orkade inget mer för då var jag så vimsig i bollen, kunde inte tänka klart. Så jag åkte och handlade lite och sen for jag hem och städade hela lägenheten och kylen och sopskåpet och toaletten. Det är så skönt att det är städat och rent när man kommer hem.
Nu sitter vi här och smågnabbas bara för att vi är så trötta. Snart blir det godnatt.
För i morgon åker vi:)

2 kommentarer:

Ida sa...

ha det prima! ni får höra av er o ät tzatziki åt mig också! när ni är hemma igen ses vi snart. älskar er puss o kram/ idadottern.

Åsa sa...

Ja, vi ska slappa, sola, äta och så ska vi åka på några utfärder bland annat en till byn där filmen Kapten Corellis mandolin spelades in.
Vi får sms:a under veckan och avge rapport, ska även försöka skriva lite på bloggen från nåt internetcáfé.
Det känns bra att du kommer hem när vi är hemma igen, längtar redan. Då kan vi göra en grekisk buffé och bjuda in alla vi känner, som en liten inflyttningsfest.
Varma kramar från mami och papi.