Matklubbens Topplista

måndag, april 14, 2008

Renoveringen

Går sakta, men säkert!
Men nu är i alla fall sovrummet målat.
Det var lätt att välja färg, vi valde cappuccino beige, alltså, kaffe med mycket mjölk och en ton av rosa, vilket kommer att ge rummet en skön atmosfär.

"Lillrummet" har varit svårare att välja färg till, så vi köpte en provburk med färgen sand, och det var tur för det blev betonggrått när vi målade upp en bit av väggen, skitfult, så nu är vi i valet och kvalet mellan två färger, ska vi välja en färg med grå ton eller en med gul ton, ja, ja, vi får bestämma oss i morgon när vi är i affären, kanske vi får några fler råd av expediten.

I går hämtade vi tvättmaskinen, torktumlaren, micron och kyl/frysen, helt underbart att ha nya maskiner, och tvättmaskin i lägenheten, känns som rena lyxen.

Någon dag i veckan ska jag ta ledigt och putsa fönster och måla färdigt.

OCH

I helgen går flyttlasset!

Det som känns jobbigt är att jag har en förkylning på gång, ont i halsen, svid i ögonen och trött som få, men det är bara att dricka varmt citronvatten och ingefära avkok och sova med några vitlöksklyftor bredvid kudden, så kanske det ger med sig.

Men jag ska inte klaga för jag har klarat mig länge, trots att både Åke och Amanda har varit sjuk både en och två gånger.

3 kommentarer:

Ida sa...

ooooh...så spännande!

Kristina sa...

Men inga bilder ännu? Har du ingen kamera? Vi är ju så nyfikna så vi kan dö.
Hoppas att du klarar dig från förkylningen, har legat fem dagar med feber, ont i kroppen och hosta. Inte skulle då jag ha kunnat flytta i det tillståndet. Tur att ni har många som hjälper er. Lycka till!

Åsa sa...

Nej jag har ingen kamera, ännu, ska skaffa mig en inom kort, så då kommer jag att lägga ut bilder som en tok!