Min nya frukostfavorit. Kommer också att funka som mellanmål.
Allra godast är det att äta dem nygräddade med smör, ost och skinka.
4 st
3 ägg
salt
100 g Philadelphiaost
1 tsk bakpulver
1 msk fiberhusk (jag tog 1 msk fibrex)
1 msk blandade frön, vallmofrön, sesamfrön och linfrön
Sätt ugnen på 150 grader.
Dela på äggvitor och gulor.
Vispa vitorna hårt med lite salt med en elvisp. Du ska kunna vända bunken utan att vitorna rinner ut.
Vispa gulorna tillsammans med ost, bakpulver och fiberhusk (fibrex).
Vänd försiktigt ner ostsmeten i vitorna. Klicka ut smeten i fyra lika stora högar på plåt med bakplåtspapper. Toppa med frön grädda i 25 minuter. Ät brödet direkt eller förvara i kylen.
Håller bara någon dag.
Allra godast är det att äta dem nygräddade med smör, ost och skinka.
4 st
3 ägg
salt
100 g Philadelphiaost
1 tsk bakpulver
1 msk fiberhusk (jag tog 1 msk fibrex)
1 msk blandade frön, vallmofrön, sesamfrön och linfrön
Sätt ugnen på 150 grader.
Dela på äggvitor och gulor.
Vispa vitorna hårt med lite salt med en elvisp. Du ska kunna vända bunken utan att vitorna rinner ut.
Vispa gulorna tillsammans med ost, bakpulver och fiberhusk (fibrex).
Vänd försiktigt ner ostsmeten i vitorna. Klicka ut smeten i fyra lika stora högar på plåt med bakplåtspapper. Toppa med frön grädda i 25 minuter. Ät brödet direkt eller förvara i kylen.
Håller bara någon dag.
Källa: Gå ner i vikt med LCHF av Ulrika Davidsson.
Ät gott och rasa i vikt.
Läckra och nyttiga recept som du mår bra av.
Kickstartsprogram.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar