Kvällens middag.
Så gott och så länge sedan vi åt denna delikata anrättning.
Och så enkelt sen.
Blanda marinaden med 1½ dl rapsolja och 1 dl vitvinsvinäger, det ska vara vinägerstarkt, med 1 msk Italiensk salladskrydda och 1/2 dl gräslök.
Skiva kassler så tunt som du bara kan, lägg skivorna i en form, som taktegel, skeda över marinaden, fortsätt så lager för lager.
Gott till är potatisgratäng och grönsallad.
Ett gott rött vin är pricken över i.
Så gott och så länge sedan vi åt denna delikata anrättning.
Och så enkelt sen.
Blanda marinaden med 1½ dl rapsolja och 1 dl vitvinsvinäger, det ska vara vinägerstarkt, med 1 msk Italiensk salladskrydda och 1/2 dl gräslök.
Skiva kassler så tunt som du bara kan, lägg skivorna i en form, som taktegel, skeda över marinaden, fortsätt så lager för lager.
Gott till är potatisgratäng och grönsallad.
Ett gott rött vin är pricken över i.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar