
Alla gillar vi hemliga paket, fyll detta med vårens primörer.
Ingredienser 4 port
500 g fiskfilé, t ex kolja
2 st tomater
1 tsk salt
1 tsk svartpeppar
Ingredienser 4 port
500 g fiskfilé, t ex kolja
2 st tomater
1 tsk salt
1 tsk svartpeppar
färska örter
1 dl smör & rapsolja
Gör så här:
1 dl smör & rapsolja
Gör så här:
Sätt ugnen på 225°.
Dela fisken i 4 bitar.
Skiva tomaten.
Lägg fisken på 4 bitar smörpapper.
Lägg på tomat och krydda med salt och peppar och säsongens färska örter.
Ringla över smör-& rapsolja.
Vik ihop till fina paket. Lägg dem på en plåt. Tillaga i mitten av ugnen ca 15 min. Öppna paketen och servera med tillbehör som sockerärtor och en fräsch blandad sallad.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar