tag:blogger.com,1999:blog-6657540993692757733.post8302524118057456384..comments2023-12-19T14:59:57.535+01:00Comments on Matkonster & livsmönster: Hör och häpna!Åsahttp://www.blogger.com/profile/07644182040511308664noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-6657540993692757733.post-81450374692495014122010-09-16T08:41:23.869+02:002010-09-16T08:41:23.869+02:00Men jisses, det passar ju dig som hand i handske d...Men jisses, det passar ju dig som hand i handske det här! Det kommer att gå GALANT. Håll oss uppdaterade!Jennyhttps://www.blogger.com/profile/05678096074366692935noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6657540993692757733.post-74726656734153667522010-09-12T20:54:23.416+02:002010-09-12T20:54:23.416+02:00Hej Åsa!
Så spännande! Vi kommer gärna och testar ...Hej Åsa!<br />Så spännande! Vi kommer gärna och testar hos dig, det brukar alltid vara gott och trevligt. <br />Behövde du inga vinbär eller sparar vi det till nästa sommar?<br />Vi hörs<br />Kram<br />IngerAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6657540993692757733.post-22888659576977012662010-09-10T23:11:27.311+02:002010-09-10T23:11:27.311+02:00Ida det var bra förslag, den risotton skulle kunna...Ida det var bra förslag, den risotton skulle kunna imponera, men eftersom jag bara har 40 minuter på mig att laga maten så hinner jag inte få den så god och krämig. Dessutom kan det ta tid innan juryn ska smaka på min mat så då måste det vara en rätt som klarar av att stå ett tag en risotto måste ätas bums.<br /><br />Men jag skulle kunna göra det goda stekta saffransriset med russin och mandel med lax till...<br />eller varför inte varm kycklingsallad eller kanske mina goda älgfärsbiffar med syltad rödlök eller...ja nu snurrar tankarna<br />ge mig mer förslag!!!<br /><br />Jag vill lova att det kommer att bli mkt testlagning här hemma och så ska vi spela Sybarit, var enda kväll.<br />Så jag behöver middagsgäster! Någon frivillig? hahahahaÅsahttps://www.blogger.com/profile/07644182040511308664noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6657540993692757733.post-44337184998125960152010-09-10T22:49:52.236+02:002010-09-10T22:49:52.236+02:00åååå, tack för de fina orden,
men tror niverklige...åååå, tack för de fina orden, <br />men tror niverkligen att jag klarar av att prata med Per Morberg, Marcus Aujalay och Leif Mannerstöm och att de tre fantastiska erfarna kockarna ska bedöma min matlagning och herregud jag blir alldeles skakig i bena bara jag tänker på det.Åsahttps://www.blogger.com/profile/07644182040511308664noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6657540993692757733.post-17084593632480553912010-09-10T22:41:33.910+02:002010-09-10T22:41:33.910+02:00Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.Åsahttps://www.blogger.com/profile/07644182040511308664noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6657540993692757733.post-35627352828528991572010-09-10T20:06:29.609+02:002010-09-10T20:06:29.609+02:00Klart du ska gå! Håller tummarna!Klart du ska gå! Håller tummarna!Ingela Abrahamssonnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6657540993692757733.post-10265450330602547152010-09-10T20:00:28.118+02:002010-09-10T20:00:28.118+02:00jag tänker också på fräsch och nyttig mat å ena si...jag tänker också på fräsch och nyttig mat å ena sidan tex laxen med citron och sparrisrisotto, eller någon gi-rätt men även mustiga grytor med spännande smaker som den grytan med vanilj i som jag inte ännu smakat men redan drömmer om och tex glöggkyckling. det beror ju lite på säsong. nästa gång vi ses ska vi spåna ännu mer :)Idahttps://www.blogger.com/profile/08610569645460878708noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6657540993692757733.post-89620170146241831512010-09-10T17:03:05.451+02:002010-09-10T17:03:05.451+02:00Det där klarar du galant, du som är så social och ...Det där klarar du galant, du som är så social och bra på att prata! <br /><br />Och det jag kommer att tänka på är ju din känsla för vad som är trendigt och vad som är nyttigt, din förmåga att lägga upp maten vackert, få den att se läcker ut och att du är så effektiv i köket, kan ha många rätter på gång samtidigt. Och så att det alltid är en bra balans mellan tuggmotstånd och "mjukhet" och förstås att allt du gör smakar sååå gott!Katarinahttps://www.blogger.com/profile/01474641539130815507noreply@blogger.com